• امروز : شنبه - ۲۹ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 18 May - 2024
0

گوشت را به مدت ۲۴ ساعت و جگر را ۴۸ ساعت در دمای صفر تا ۴ درجه یخچال نگهداری کنید

  • کد خبر : 1975
  • ۲۰ تیر ۱۴۰۱ - ۲۳:۲۸
گوشت را به مدت ۲۴ ساعت و جگر را ۴۸ ساعت در دمای صفر تا ۴ درجه یخچال نگهداری کنید

آقامیری، رئیس سازمان دامپزشکی: در روز عید قربان ۱۸۵۰ اکیپ ثابت، هزار اکیپ سیار، ۱۲۰۰ دامپزشک و ۶۰۰ ناظر شرعی، نظارت‌های بهداشتی و شرعی بر ذبح دام قربانی را از صبح تا پایان نذورات مردم انجام می دهند. 🔹️با توجه به شیوع تب کریمه کنگو، توصیه می‌شود که بدلیل عدم علایم بالینی بیماری بر دام […]

آقامیری، رئیس سازمان دامپزشکی: در روز عید قربان ۱۸۵۰ اکیپ ثابت، هزار اکیپ سیار، ۱۲۰۰ دامپزشک و ۶۰۰ ناظر شرعی، نظارت‌های بهداشتی و شرعی بر ذبح دام قربانی را از صبح تا پایان نذورات مردم انجام می دهند.

🔹️با توجه به شیوع تب کریمه کنگو، توصیه می‌شود که بدلیل عدم علایم بالینی بیماری بر دام ، افراد ضمن استفاده از دستکش و ماسک هنگام دست زدن به لاشه و پرهیز از خوردن جگر و گوشت خام و آبدار، گوشت را به مدت ۲۴ ساعت و جگر را ۴۸ ساعت در دمای صفر تا ۴ درجه یخچال نگهداری کنند.

لینک کوتاه : https://miandoabsasi.ir/?p=1975
  • نویسنده : ایرج پاچیده
  • ارسال توسط :
  • منبع : میاندوآب سسی
  • 254 بازدید
  • بدون دیدگاه

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 1انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.